GDPR & Cookie policy

 

GDPR

Grafoma Tryck och Design behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen. En personuppgift är något kan identifiera dig personligen och kan handla om t.ex personnummer, namn, adress, e-post eller telefonnummer.

Varför och hur samlar vi in personuppgifter

Vid kommunikation mellan dig och Grafoma Tryck och Design kan vi spara vissa personuppgifter såsom namn, e-postadress, adress och telefonnummer.

Vi sparar information rörande de personuppgifter som nödvändigtvis behövs för kund och leverantörshantering samt för att kunna tillfredsställa den gällande bokföringslagen men också för att kunna underlätta kommunikation mellan dig och Grafoma Tyck och Design.

Förekomst av utlämning av data till annan 3:de part kan förekomma som t.ex vid användande av olika tekniska plattformar eller leverantörer som behandlar personuppgifter för våran räkning. Vi säkerställer också att dessa efterlever den rådande dataskyddslagstiftningen.

Uppgifter lämnas ut till de myndigheter som med rättsliggrund begär ut dessa från oss.

Du som fysik person har rätt till all din eventuella data hos, antingen att få ut informationen vi har sparat eller om du vill få den raderad. För mer information om detta eller för att lämna in en begäran så maila till info@grafoma.se

Se även avsnittet nedan om hur vi använder cookies på denna sida.

Frågor angående våran lagring av personuppgifter maila oss på: info@grafoma.se

Läs mer om Dataskyddsförordningen här: https://www.datainspektionen.se/lagar–regler/dataskyddsforordningen/


Cookie policy

Denna cookiepolicy förklarar vad cookies är och hur vi använder dem. Du bör läsa denna policy för att förstå vad cookies är, hur vi använder dem och vilka typer av kakor vi använder dvs informationen vi samlar in med hjälp av cookies och hur den informationen används och hur man kontrollerar cookie-preferenser. För mer information om hur vi använder, lagrar och håller dina personuppgifter säkra, se vår sekretesspolicy.

Du kan när som helst ändra eller dra tillbaka ditt samtycke från cookiedeklarationen på vår webbplats.

Läs mer om vem vi är, hur du kan kontakta oss och hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.

Ditt samtycke gäller följande domäner: grafoma.se

Vad är cookies ?

Cookies är små textfiler som används för att lagra små information. Cookies lagras på din enhet när webbplatsen laddas i din webbläsare. Dessa cookies hjälper oss att göra webbplatsen fungera korrekt, göra webbplatsen säkrare, ge bättre användarupplevelse och förstå hur webbplatsen presterar och att analysera vad som fungerar och var den behöver förbättras.

Hur använder vi cookies ?

Som de flesta onlinetjänster använder vår webbplats cookies från första part och tredjepartscookies för ett antal syften. De första parts kakorna är mestadels nödvändiga för att webbplatsen ska fungera på rätt sätt, och de samlar inte in någon av dina personliga identifierbara data. De tredjepartskakor som används på våra webbplatser används främst för att förstå hur webbplatsen presterar, hur du interagera med vår webbplats, hålla våra tjänster säkra, tillhandahålla annonser som är relevanta för dig, och allt som allt ger dig en bättre och förbättrad användarupplevelse och hjälper till att påskynda dina framtida interaktioner med vår webbplats.

Vilka typer av cookies använder vi?

Väsentligt: Vissa cookies är viktiga för att du ska kunna uppleva hela webbplatsens funktionalitet. De tillåter oss att hålla användarsessioner och förhindra säkerhetshot. De samlar inte in eller lagrar någon personlig information.

Statistik: Dessa kakor lagrar information som antalet besökare på webbplatsen, antalet unika besökare, vilka sidor på webbplatsen har besökts, källan till besöket etc(Google Analytics). Dessa data hjälper oss att förstå och analysera hur bra webbplatsen presterar och var den behöver förbättras.

Funktionell: Dessa är de cookies som hjälper vissa icke-väsentliga funktioner på vår webbplats. Dessa funktioner inkluderar inbäddning av innehåll som videor eller delning av innehåll på webbplatsen på sociala medieplattformar.

Inställningar: Dessa kakor hjälper oss att lagra dina inställningar och surfpreferenser som språkpreferenser så att du får en bättre och effektivare upplevelse vid framtida besök på webbplatsen.

Hur kan jag ändra mina inställningar ?

Om du bestämmer dig för att ändra dina inställningar senare genom din surfningssession kan du klicka på fliken “Sekretess- och kakapolicy” på skärmen. Detta kommer att visa meddelandet om samtycke igen så att du kan ändra dina preferenser eller dra tillbaka ditt samtycke helt. Utöver detta tillhandahåller olika webbläsare olika metoder för att blockera och ta bort cookies som används av webbplatser. Du kan ändra inställningarna i din webbläsare för att blockera / ta bort cookies. Besök wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.